Find best premium joomla 1.7 templates at blog.templatemonster.com

Vi erbjuder kurser för hundar i alla åldrar och självklart är blandraser välkomna till samtliga kurser! Vi har kurser för den nyfikna och aktiva familjehunden och för de mertävlingsinriktade ekipagen.

För att Ni ska få ut så mycket som möjligt av respektive kurs har vi valt att ha något färre deltagarantal på våra kurser.

Rallylydnad - Nybörjare

En introduktion i rallylydnad där Du får lära dig grunderna i hur man kan träna sin hund och sig själv i denna glädjefyllda sport. Genom att träna rallylydnad tillsammans med sin hund kommer ni förbättra er kontakt, samarbete och följsamhet.

Kursstart:MARS/APRIL


Nose Work klass 1 - Nybörjare

Nose Work Klass 1 Nybörjare  lämpar sig för dig som inte har testat Nose Work ännu eller som precis börjat. kEfter kursen kan du fortsätta att träna hemma som aktivering eller sikta på doftprov.

Kursstart:MARS/APRIL


Blåbärsagility

I denna förberedande agilitykurs lär vi valpen/unghunden att våga prova på nya saker, vara i nya miljöer, träna tillsammans med andra hundar i grupp samt att göra något kul tillsammans med matte/husse.

Kursstart: MARS/APRIL

 

 

 

 

 

Lydnad - startklass

Det här är en kurs för Dig som är nyfiken på vad tävlingslydnad och som är intresserad av att tävla antingen inom bruks eller lydnad. Förutom moment- och detaljträningar kommer vi även börja nosa på kortare kedjor och störningsträning.

Kursstart:

Rallylydnad - fortsättning

Fem träffar då vi fördjupar oss i fortsättningsklassens skyltar, tittar på problemlösningar och utvecklar träningen av rallybanor. Du kanske har startat i nybörjarklass på tävling eller bara vill träna vidare och ha roligt ihop med din hund.

Kursstart:

Belöningar, grunder och samarbete

Oavsett om Ni vill aktivera Er hund genom att göra något tillsammans eller lägga en bra grund inför kommande kurser som rallylydnad eller tävlingslydnad så är denna kurs ett första steg till en bra relation och ett gott samarbete mellan Er.

Kursstart: