Find best premium joomla 1.7 templates at blog.templatemonster.com

Vi som håller i kurserna hos DunderHunden heter Maja Fredriksson och Isabelle Bärgård.

Två glada tjejer som älskar att träna hund och som lever under samma motto: Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag alldeles säkert!

Maja Fredriksson

Jag heter Maja Fredriksson och arbetar till vardags som Bildlärare och Ungdomskonsulent. Att få kombinera min yrkessamma roll som lärare med mitt stora intresse hundträning är något som passar mig perfekt!

Hösten 2004 köpte jag min första hund, en jack russell som var allt annat än lugn. För att få ordning på den lilla terriern anmälde vi oss till en rad olika kurser och något år senare var vi fast i hundsportsvärlden! Intresset för agility väcktes och 2008 var vi äntligen klara för debut på tävlingsbanorna. Med en envis terrier fick jag snabbt lära mig att se motgångar som utmaningar och till slut tog vi oss upp i klass 3 i agilityn.

Hösten 2008 flyttade Link, en australian shepherd hem till oss och en helt ny värld öppnades! En aussie med all round kapacitet passade mig perfekt. Link och jag har tävlat i det mesta, agility, lydnad, räddning, spår, sök, rallylydnad och vallning.

2013 flyttade nästa aussie hem till oss, Jamie. Jag älskar att prova nya utmaningar och älskar allt vad hundsport heter. Därför valde jag att prova på bland annat rapport och skydd med henne.

Jag är en riktig tävlingsmänniska som lever efter mottot ”Om man är positiv som fan så går allting bra!” I hundträning är det de små detaljerna och problemlösning som får mig att spinna igång!

Läs mer om oss på: www.greatblack.bloggplatsen.se

Isabelle Bärgård

Jag heter Isabelle Bärgård och arbetar till vardags som habiliteringsassisten på ett boende för döva.

År 2009 köpte jag min första hund, en stor svart blandras med namnet Wilja. En envis tik som gör själ för sitt namn, för viljan är det inget fel på. Till en början ville hon dock inte gärna samarbeta med mig. Denna bristande relation ledde till flera kurser inom många olika grenar. Skam den som ger sig, 2013 debuterade vi i lydnad, vi hoppade på en räddnignsutbildning och nu har vi även flyttat upp oss till avancerad klass i rally.

Vintern 2013 flyttade Zion hem till oss, en australian shepherd som jag redan från början hade ambitionen att tävla med. Problemet är bara att det är så svårt att välja, speciellt när man har en galen lite kille som ställer upp på allt! Zion och jag har tävlat i många olika grenar, agility, lydnad, räddning, spår och sök.

Precis som Maja är även jag en tävlingsmänniska men samtidigt tycker jag att det är lite läskigt. Ett mott som jag använder för att peppa mig själv och våga är "Just do it!".

Det jag gillar med hundträning är att se hundarnas utveckling och framsteg, att ringa in ett problem och lägga upp en träningsplan som hjälper hunden framåt!

Läs mer om oss på: www.rossignol.bloggplatsen.se

 

Tävlingserfarenheter

Agility
Agility- och hoppklass 3

Bruks
Högre skydd
Högre spår
Högre rapport
Elitsök

Lydnad
LP1 - LP2 - LP3 - SE LCH
Sveriges Talangtrupp 2014

Rallylydnad
RLD N - RLD F - RLD A - RLD M
12:e plats SM 2016

Räddning
Gk inträdesprov och Delprov 1

Vallning
Gk vallhundsprov (får och nöt) - 2:a pris IK1
WTCH - PATDs

Tävlingserfarenheter

Agility
Agility- och hoppklass 1

Bruks
Lägre spår
Lägre sök

Lydnad
Lydnadsklass 3

Rallylydnad
RLD N - RLD F - RLD A

Räddning
Gk inträdesprov